Brød lavet efter grundlæggende principper
Hos P.A. Brød i Vejle, Børkop og Erritsø, går vi op i godt håndværk, og vi vil selvfølgelig gerne bage det bedst mulige brød til dig. Når vi bager, arbejder vi derfor altid ud fra følgende 6 faktorer:
- Vi bruger gode, rene og naturlige råvarer fra anerkendte leverandører
- Vi har en forståelse for korrekt dejføring og behandling af vores råvarer
- Vi bruger naturlig surdej til give smag og skorpe
- Vi bruger bl.a. kold- og langtidshævning for at opnå bedre smag
- Vi har veluddannet personale med indgående varekendskab og høj sans for kvalitet
Friskt brød i Frederikshavn og Vejle
Vi bager vores brød i sten- eller varmluftsovn i enten bageriet eller ude i vores butikker, og hos os er brødet altid friskt.
Alt vores brød bliver lavet efter disse grundlæggende principper, og uanset om du skal bruge et lyst eller mørk brød, med eller uden kerner, med saftig krumme eller sprød skorpe – så kan du finde det her i Vejle og omegn
Bagermesterens anbefaling:
Jeg synes, vi har så mange lækre brød, men jeg er især fan af Skagensbrødet. Derudover er vores forskellige surdejsbrød også virkelig lækre!