Brød i Vejle, Horsens og Fredericia

Brød

Brød lavet efter grundlæggende principper

Hos P.A. Andersen & Sønner går vi op i godt håndværk, og vi vil selvfølgelig gerne bage det bedst mulige brød til dig. Når vi bager, arbejder vi derfor altid ud fra følgende 6 faktorer:

  • Vi bruger gode, rene og naturlige råvarer fra anerkendte leverandører
  • Vi har en forståelse for korrekt dejføring og behandling af vores råvarer
  • Vi bruger naturlig surdej til give smag og skorpe
  • Vi bruger bl.a. kold- og langtidshævning for at opnå bedre smag
  • Vi har veluddannet personale med indgående varekendskab og høj sans for kvalitet

Vi bager vores brød i sten- eller varmluftsovn, i enten bageriet eller ude i vores butikker.
Alt vores brød bliver lavet efter disse grundlæggende principper, og uanset om du skal bruge et lyst eller mørk brød, med eller uden kerner, med saftig krumme eller sprød skorpe – så kan du finde det her hos P.A. Andersen & Sønner i Vejle, Horsens og Fredericia.

Bagermesterens anbefaling:
Jeg synes vi har så mange lækre brød, men jeg er især fan af Skagensbrødet. Derudover er vores forskellige surdejsbrød også virkelig lækre! Her har vi hver måned et nyt brød på hylderne, som vi kalder ”månedens gourmetbrød”.