P.A. Andersen & Sønner SuperBrugsen Erritsø

Mit navn er Rikke, og jeg er butiksbestyrer for butikkerne hos P.A. Andersen & Sønner i område syd, og har min daglige gang i butikken i SuperBrugsen Erritsø.

Gennem de sidste 13 ½ år af mit arbejdsliv har jeg haft min daglige gang i butikkerne, og tæt kontakt med både bagermestrene, familien og kunderne – og det er netop gennem de forskellige møder, at mit job giver mest mening for mig.

Uanset om det er foran eller bagved disken – eller i bageriet, så har jeg mødt og møder til stadighed gode mennesker. Her bliver der knyttet venskaber og personlige relationer. Vi hjælper hinanden og der er plads til forskellighed. Vi kan byde ind med idéer og overvejelser, som vi har gjort os. Og der bliver lyttet. Det har blandt andet også bevirket, at jeg har været her i mere end et årti.

Det ville ikke være fair, hvis jeg blot skulle vælge ÈT favorit produkt, men jeg vil sige at vores bagermester ikke er nærige med cremen i vores spandauer med creme – der er ikke noget værre, end at man skal lede efter det gode i et produkt. Og så kan jeg lige understrege, at vi har Danmarks bedste trøffelkugler.

Så jeg vil opfordre dig til at køre forbi en af vores butikker i dag, så du kan få en smagsoplevelse der altid vil være ud over det sædvanlige.

Mange brødhilsner Rikke

Oplysninger

Erritsøbygade 109,
7000 Fredericia

Tlf.:(+45) 7573 0700
Mail: erritso@pa-andersen.dk
Butiksbestyrer: Rikke Thiemer

Åbningstider

Alle dage: 07.00 – 18.00
Helligdage: Lukket