P.A. Andersen & Sønner Bredballe

(Brødkurven)

Man føler sig helt som en kunstner, når brødet kommer velduftende og nybagt ud af ovnen. Det er ikke bare sådan lige, at få det perfekte brød. Brødet kræver en del arbejde og kærlighed, før det er perfekt – det skal have både kærligt snit, køl, hævning og overvågning.

Jeg har arbejdet som ”butiks-flyver” og hjulpet til i de butikker hvor der har været ekstra brug for hjælp. Men da Charlotte, vores tidligere butiksbestyrer i P.A. Andersen & Sønner Bredballe, ønskede at rykke videre til vores butik i Fredericia blev jeg tilbudt stillingen som butiksbestyrer – hvilket jeg takkede ja til med det samme.

Jeg har været ”tæt på” P.A. Andersen & Sønner i godt 5 år nu, dog på sidelinjen da jeg er kærester med Kristian. Dertil hører utallige middage med kage og brød som store emner hen over bordet når familien samles, samt hyggelige og spændende fortællinger som Karin og Peter med glæde fortæller om fra de ” gode gamle dage”

Vores skønne team i Bredballe vil gå efter at give en service ud over det sædvanlige, ved at vi giver os tid til den enkelte kunde. Om det er information om gluten/laktosefri produkter, surdejsbrød med et frækt twist, eller en special kage så vil vi lytte og forsøge at opfylde dit ønske.

Jeg glæder mig til at se dig/jer i butikken, samt lære alle vores trofaste kunder at kende.

Vi ses!

Mvh. Louise

Oplysninger

Bredballe Centret 10, 7120 Vejle Øst

Tlf.:(+45) 7581 4060
Mail: broedkurven@pa-broed.dk
Butiksbestyrer: Louise Dahl Pedersen

Åbningstider

Mandag – fredag: 06.30 – 17.00
Lørdag – søndag: 06.30 – 15.00
Helligdage: 06.30 – 15.00